Top

Visul pentru clasa mea

Văd o clasă în care colegii experimentează prezența și puterea lui Dumnezeu.

Aud rugăciuni, simt bucuria din inimile lor, și nu pot decât să mă bucur și să Îl laud pe Domnul împreună cu ei. Aud cuvinte de dragoste și văd gesturi de apreciere, iar colegii din această clasă caută locul de întâlnire pentru că se simt iubiți și acceptați.

Simt o atmosferă caldă, și văd cum se ajută unul pe altul. Simt mirosul mesei de părtășie în jurul căreia abia aștept să ajung, pentru că se simt atât de bine împreună! Văd cum această clasă, spiritual vorbind, creşte mereu, pentru că cei care o compun, colegii, cresc zilnic în cunoașterea lui Hristos, în dragoste și în slujire.

Oamenii, indiferent de unde ar fi ei, atunci când îi cunosc, abia așteaptă să fie între ei, pentru că se simt împliniți, pentru că văd schimbări bune în viața lor, și că e locul cel mai propice dezvoltării lor morale și spirituale.

Abia aștept să învăț de la ei, să fim mai aproape de cer, mai asemenea lui Isus, și cât de curând cu Isus.

Văd o clasă plină de slujitori, ai cărei colegi simt durerea pentru o lume pierdută, iar tinerii din întreaga ţară vin în vizită în locul acesta, ca într-un pelerinaj, pentru că își pot descoperi potențialul vieții lor în contact cu aceşti tineri, și se pot simți utili.

Aud câte un cuvânt de slujire și încurajare de la fiecare, aud cum se îndeamnă unul pe celălalt pentru lucrarea, de orice natură ar fi ea, din timpul săptămânii, pentru ca să poată oferi oamenilor, colegilor din Campus, Şcolii, Facultăţii, Satului, Oraşului chiar, ceva din ce le-a dat Hristos. Nu pot să rabd stând fără să fac ceva împreună cu oamenii aceștia. Slujirea lor e absolut molipsitoare!

Această clasă are un impact vizibil asupra lumii înconjurătoare. E ca o lumină, care aprinde multe alte lumini în jur. Văd cum alte biserici se nasc datorită lucrării acestei.

Îi văd ca într-o oglindă pe aceşti colegi, ca pe niște firicele de sare, răspândind gustul bun al relației lor cu Mântuitorul. Şi influența lor ajunge dincolo de granițele acestei țări, acolo unde miliarde de oameni nu îl cunosc încă pe Hristos.

Chiar şi după trecerea timpului, văd cum această clasă e aceeaşi clasă! Cum acum are misiuni externe, şi toți sunt bucuroși să susțină lucrarea divină în zonele necreștine

Abia aștept să merg cu acești oameni până la marginile pământului!

Florian Fulga

Teologie Pastorală, promoţia 2009

Institutul Teologic Adventist, Cernica

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *