Top

Roada Duhului și Darurile Spirituale – Ranko Stefanovic

Ranko Stefanovic este şef de catedră şi profesor de Noul Testament al Universităţii Andrews din Michigan. Doctoratul l-a obţinut după ce şi-a susţinut teza de doctorat intitulată „Fundalul şi sensul Cărţii Sigilate din Apocalipsa 5”. Înainte de a deveni profesor la Andrews, el a fost pastor în ţara sa natală Iugoslavia între 1970 – 1988. A primit o serie de premii pentru activitatea sa profesională:
– „The Daniel A. Augsburger Excellence in Teaching Award” oferit de Colegiul de Arte şi Ştiinţe, Andrews University, în martie 2003.
– „Teacher of the Year Award” oferit de Asociaţia Studenţească a Universităţii Andrews, în aprilie 2003.
– „Teacher of the Module” — oferit de clasa de Terapie Fizică în 2004, Andrews University,pentr excelenţă în învăţământ în Modului de Iarnă din 2001
– „The Henry and Harriet Johnson Award For Excellence in Teaching” oferit de Universitatea Canadiana College în aprilie 1999
S-a specializat în cartea Apocalipsa şi a condus diferite seminarii şi a prezentat diverse articole de specialitate la conferinţe profesionale. Este un vorbitor şi lector căutat de seminariile teologice, întâlnirile de tabără şi biserici din jurul pământului.
A fost invitat şi la Institutul Teologic Adventist în 2007 pentru a prezenta o serie de lecturi despre cartea Apocalipsei. Vă invităm să le urmăriţi!